Фабрика за пране на килими ФРЕШ

Фабрика за пране на килими ФРЕШ е оборудвана с последно поколение професионална автоматизирана поточна линия, които подсигуряват високото качество и бързото изпълнение на услугата.

Килимите се изсушават в специално оборудвани и изолирани помещения, без да бъдат излагани на прах и пряка слънчева светлина. 

При прането на килими се използват професионални перилни препарати и шампоани, които са съобразени с материята и цвета на всеки един килим и правят килимите Ви чисти и пухкави. Процесът на пране се извършва в чисти и затворени помещения, без излагане на пряка слънчева светлина и без да се замърсява околната среда.

Вече 10 години сме на пазара, което доказва нашия професионализъм и многото доволни клиенти, които стоят зад нас.Ние извършваме пране на килими целогодишно без да се влияем от климатичните условия навън, ние гарантираме, че услугата ще бъде извършена в рамките на 3 до 5 работни дни!  

Разполагаме и с професионални перални машини, които са предназначени за пране на одеала, завивки, губери, китеници и други.

   Услугата се извършва от врата до врата, а транспортът в рамките на гр. София е безплатен. 

Заявки се приемат всеки ден от понеделник до събота,
​от 8:00 до 18:00ч. 

________________________________________________________
   През 2020г. Фабрика за пране на килими „Фреш“ поднови изцяло всички машини които се използват за пране на килими с последно поколение машини от водещ производител в бранша. Това осигурява на нашите клиенти най – висококачественото изпълнение на услугата машинно пране на килими, зад което стоят хиляди доволни клиенти. Благодарим Ви!

Как да направя заявка?